ΝΕΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕΡΟΣ

Η εμπρόσθια όψη του νέου C3 Aircross SUV είναι πλήρως ανασχεδιασμένη εξασφαλίζοντας περισσότερη στιβαρότητα, ενώ ενσωματώνεται παράλληλα και η νέα εταιρική ταυτότητα της Citroën, όπως αυτή παρουσιάστηκε στο Νέο C3, το 2020. Τα διπλά χρωμιωμένα διακριτικά του σήματος της Μάρκας, εκτείνονται μέχρι τα LED φωτιστικά σώματα, τα οποία εξασφαλίζουν αναβαθμισμένη ικανότητα φωτισμού και περισσότερη ασφάλεια κατά την οδήγηση. Το Νέο C3 Aircross SUV διαθέτει επίσης νέα μάσκα με καινούργιο γεωμετρικό μοτίβο και νέα ασημί αεροτομή με έγχρωμες λεπτομέρειες.

70 ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Αναβαθμισμένη είναι επίσης και η δυνατότητα εξατομίκευσης της εξωτερικής εμφάνισης : 70 δυνατοί συνδυασμοί με 7 χρώματα αμαξώματος, τέσσερα Πακέτα Απόχρωσης και δύο χρώματα για την οροφή. Στο τρίτο πίσω παράθυρο, διατίθενται τρείς επιλογές διακόσμησης, ανάλογα με το Πακέτο Απόχρωσης:

  • Freeglass Πορτοκαλί για το Πακέτο Anodised Πορτοκαλί,
  • Freeglass Λευκό για το Λευκό Πακέτο,
  • Χρωμιωμένο τζάμι με εφέ για τα Πακέτα Shiny Black και Anodised Σκούρο Μπλε.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ADVANCED COMFORT

Το Νέο C3 Aircross SUV διαθέτει αναβαθμισμένο επίπεδο άνεσης, χάρη στα νέα καθίσματα τεχνολογίας Citroën Advanced Comfort.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το Νέο C3 Aircross SUV παραμένει το σημείο αναφοράς στον τομέα της ευκολίας διαμόρφωσης του εσωτερικού, χάρη στο ασύμμετρα αναδιπλούμενο (2/3-1/3) πίσω κάθισμα, με την αναδιπλούμενη πλάτη που έχει τη δυνατότητα μετακίνησης σε δύο ανεξάρτητα τμήματα, σε απόσταση 150mm, ενώ η αναδίπλωση της πλάτης του καθίσματος του συνοδηγού δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους έως και 2,4μ.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ

Το Νέο Citroën C3 Aircross SUV μπορεί εύκολα να κινηθεί και εκτός των ορίων της πόλης, λόγω του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης (Grip Control) σε συνδυασμό με το σύστημα υποβοήθησης κατάβασης (Hill Assist Descent)

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

4 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Η προηγμένη τεχνολογία του Νέου Citroën C3 Aircross SUV υπόσχεται ασφάλεια στις αποδράσεις, χάρη στην ευρεία γκάμα των οικονομικών & τελευταίας γενιάς, κινητήρων που διαθέτει. Το συγκεκριμένο SUV διατίθεται με τους κινητήρες βενζίνης PureTech (110 & 130 ίππων) και τoυς κινητήρες diesel BlueHDi (110 & 120 ίππων).Με τους κινητήρες PureTech 110 S&S και BlueHDi 110 S&S, διατίθεται το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ με τους κινητήρες PureTech 130 S&S βενζίνης και BlueHDi 120 S&S Diesel, διατίθεται το αυτόματο κιβώτιο EAT6.

 

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

* Υποχρεωτικά πεδία